Promosi Februari 2015: Ostematrix, AJHT, Vitalea dan Chew Vitalea

Bismillahirrahmanirrohim
Assalamualaikum w.b.t

Masuk dah hari kedua untuk bulan Februari. Alhamdulillah, Shaklee semakin "baik hati" dengan memberi pelabagai promosi setiap bulan. Dah xdengar lagi sebulan 1 produk je dapat harga runtuh. Ini membuatkan pengguna mempunyai lebih peluang untuk berjimat setiap bulan.

Jadi, bulan ni sangat bertuah untuk anda yang khusunya mempunyai masalah sendi, sengal-sengal badan, dan yang kerap mengalami kejang atau sakit belakang. Sebabnya gabungan AJHT + Ostematrix dapat membantu mengembalikan pelincir pada sendi dan membekalkan kalsium untuk membentuk kembali tisu2 rawan anda yang bermasalah jika diamalkan secara berterusan. Lebih baik jika diambil bersama Omega Guard.


Lepas tu mak bapak yang merajuk bulan lepas promosi Chewable Vitalea untuk anak2, bulan ni promosi masih bersambung + Vitalea juga tau. Yeay!

Promosi ada 2 jenis tau. 
1. Beli 6 percuma 1 @ beli 2 dapat potongan 5% untuk:
a) Vitalea
b) Ostematrix

2. Pastu, beli 3 percuma 1 untuk:
a) Chewable Vitalea
b) Advance Joint Health Tablet (AJHT)

Nak kongsi beli dengan zati sila contact anytime. InsyaAllah akan dilayan sebarang permasalahan dan persoalan secepat mungkin.Yunez Izzati
0126720464
SID tip top & meletop! 
Cod area bkt kapar, meru, setia alam, aman perdana, puncak alam, kapar, klang dan kawasan berhampiran. 0 comments:Catat Ulasan